Slut på långhelg och snart kortsemester!

Så var denna långhelg till ända! Underbart sommarväder har det varit och bara det sätter ju humöret på topp. 

Så var denna långhelg till ända! Underbart sommarväder har det varit och bara det sätter ju humöret på topp. 

Sonen, som fyller 11 i morgon ville att vi skulle fira honom idag helt och hållet. Eftersom jag hade bokat in en kontraktskrivning kl 10 fick vi rodda med frukost på sängen redan kl 8. Så en stunds födelsedagsfirande, iväg på kontraktskrivning, köpa tårtor på tillbakavägen hem och landa med en skål kvarg i solen förberedandes eftermiddagens visning. Snabbt ombyte, trippa tjugo steg hem till exmannen för att där fira sonen med släktfika innan jag lämnade hela sällskapet efter två timmar för att åka iväg på visning. Visade ett hus ute på landet, vid havet och det är ju ett härligt ställe att vara på en dag som denna. 

Denna helg har gått för runt och jag är glad att jag hann sitta i solen i 20 min, visserligen med datorn/jobb i knät, och låta solen bländas av min alvedonfärgade hud. När jag blottar spirorna är det bäst att folk i min närhet har solglasögon nära till hands…

sites/default/files/FullSizeRender (48).jpg

Nåväl, det har ändå varit en härlig helg med en del tid med barnen, åtminstone ett par träningspass och roliga Fitnessgalan. Snart vankas det kortsemester, så det är bäst att ladda med sömn för ytterligare en kort och intensiv vecka.

Säga vad man vill om att det är svårt att vara 100% ledig i mitt jobb, men jag har verkligen aldrig måndagsångest. Det är aldrig kul att behöva gå ur sängen på morgonen, men när det hindret väl är besegrat finns inga som helst negativa känslor i att sätta sig i bilen och åka iväg till kontoret. I morgon ser jag dessutom fram emot telefonsamtalet som jag ska engagera mig i under den 20 minuter långa bilfärden. 

Återkommer till det ämnet och valen du gör i ditt liv i morgon. Nu sova! God natt vänner!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer

Sporthälsa