Motig dag…

Idag har det varit riktigt motigt. Har varit hungrig sedan innan tio i morse. En stund in på arbetsdagen står plötsligt ett fat med hembakat fikabröd på mitt skrivbord, som en kollega tyckte att jag skulle äta. Jag ställde lite surt över fatet på hans skrivbord och jobbade vidare. Till lunch skulle en annan kollegas födelsedag firas och chefen bjöd på lunch. Kollegorna mumsade glatt och utropade säkert 137 gånger att det var så vaaaaansinnigt gott. 138:e gången säger jag högt OK, JAG HAR HÖRT DET NU!

Idag har det varit riktigt motigt. Har varit hungrig sedan innan tio i morse. En stund in på arbetsdagen står plötsligt ett fat med hembakat fikabröd på mitt skrivbord, som en kollega tyckte att jag skulle äta. Jag ställde lite surt över fatet på hans skrivbord och jobbade vidare. Till lunch skulle en annan kollegas födelsedag firas och chefen bjöd på lunch. Kollegorna mumsade glatt och utropade säkert 137 gånger att det var så vaaaaansinnigt gott. 138:e gången säger jag högt OK, JAG HAR HÖRT DET NU! Detta var självklart med glimten i ögat från min sida, då det inte alls är mina fantastiskt fina kollegors fel att jag går på diet. 

Till råga på allt fick jag pressa ihop fyra av dagens totalt fem mål innan kl 15, för att sedan vara ute och svänga på kundmöten, visning mm och landa på gymmet strax före 19. Då, när det gått fyra timmar sedan jag senast åt kände jag att jag bara ska sitta i bilen två sekunder innan jag går in på gymmet. 20 min senare vaknar jag av att det står folk utanför min bil och kanske undrar om människan vid ratten i den gråa Audin är död eller bara medvetslös. Insåg då att det är dags att ta en lugn kväll och sitta på min rumpa! Så det är vad jag gör just nu, även om jag jobbar lite samtidigt.

Men, om jag går och lägger mig nu snart, så kommer jag vakna med helt ny inspiration och i total avsaknad av självömkan. Lika bra att göra slag i saken, men först en titt på måltavlan så jag inte glömmer bort var jag är på väg denna motiga dag. Välkommen fredag och marklyft-pass kl 07.

 

sites/default/files/FullSizeRender (36).jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer