Träningsvärk som heter duga!

Lite lätt trött efter gårdagens party vaknade jag i morse med en redig träningsvärk. Dansen under den fantastiskt trevliga kvällen bidrog mest med ömma fötter som tvingats tillbringa kvällen i ett par paljettiga stilettklackskor. Träningsvärken ordnades tidigare under dagen tack vare raka marklyft, som jag inte har gjort sedan jag gick på bodypump varje vecka för rätt många år sedan. Grymt bra övning, som säkert kan filas lite på teknikmässigt, men som fick mina hamstrings att brinna!

Lite lätt trött efter gårdagens party vaknade jag i morse med en redig träningsvärk. Dansen under den fantastiskt trevliga kvällen bidrog mest med ömma fötter som tvingats tillbringa kvällen i ett par paljettiga stilettklackskor. Träningsvärken ordnades tidigare under dagen tack vare raka marklyft, som jag inte har gjort sedan jag gick på bodypump varje vecka för rätt många år sedan. Grymt bra övning, som säkert kan filas lite på teknikmässigt, men som fick mina hamstrings att brinna! Grymt skönt, men andra dagen efter träningspasset brukar träningsvärken vara som värst, så vi får se hur morgondagens eventuella toalettbesök ska kunna hanteras. Rattmuff på toaringen?

Delar en bild på mig och mina två allra närmsta fina vänner från gårdagen. Dags att ta itu med sönnskulden som är rätt stor efter enbart 3,5 timmars sömn inatt. Natti! 

 

sites/default/files/image_181.jpeg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer