Barnvecka! Åter dags för vardagspussel och mys.

Så var det dags för barnvecka igen och älskade skruttar får tystnaden att komma av sig här hemma! När jag på hemvägen ringer till snart elvaårige sonen och frågar vad han gör, svarar han spontant “jag har kompis med mig hem, så du kan åka och träna!”. Det är numer rutin att om han har kompis med sig hem smiter jag till gymmet en timme innan jag kommer hem och fixar med middag, läxor och annat. Skulle han vara själv åker jag hem direkt. I eftermiddags blev det alltså en sväng till gymmet och första passet enligt nya träningsschemat genomfördes.

Så var det dags för barnvecka igen och älskade skruttar får tystnaden att komma av sig här hemma! När jag på hemvägen ringer till snart elvaårige sonen och frågar vad han gör, svarar han spontant “jag har kompis med mig hem, så du kan åka och träna!”. Det är numer rutin att om han har kompis med sig hem smiter jag till gymmet en timme innan jag kommer hem och fixar med middag, läxor och annat. Skulle han vara själv åker jag hem direkt. I eftermiddags blev det alltså en sväng till gymmet och första passet enligt nya träningsschemat genomfördes. Hoppas på skön träningsvärk i morgon efter ett gäng bänkpress, militärpress mm. 

sites/default/files/FullSizeRender (32).jpg

Kvällen rann iväg alldeles för snabbt i vanlig ordning. Hade velat hinna sitt och mysa med mina älsklingar i soffan, men det får bli i morgon. Jag hann hem lagom till sonens kompis skulle hem och satte igång med middagen, iväg och hämtade dottern som varit och tränat på ett annat gym och sedan hem för en sen men mysig middag tillsammans. 

Efter två veckor på Forever Fitness kostschema börjar det sätta sig ordentligt och inte kännas lika stressande med all matfix. Det flyter på rätt bra och bortsett från två försiktiga kursluncher har jag följt det till punkt och pricka, vilket gett fantastiskt resultat på så kort tid. Ser extra mycket fram emot bästa vännens 40-årsfest på lördag, då jag bestämt mig för att jag ska äta vad jag vill av middagsbuffén samt dricka några glas vin till. 

Ikväll intas dagens sista mellanmål, som hamnat lite på efterkälken, i sängen med sällskap av datorn. Lyxade till det med lättkvarg med _smak_ på, som avbrott från den naturella och rätt kärva. Nu dags för skönhetssömn, god natt!

sites/default/files/FullSizeRender (31).jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer