Time out för hjärnan och framgångar!

Känner mig väldigt tillfreds och på något sätt fräsch i hela kroppen efter en dryg vecka på PT-Farids kostschema.

Känner mig väldigt tillfreds och på något sätt fräsch i hela kroppen efter en dryg vecka på PT-Farids kostschema. Vågen säger -1,5 kg och då jag lyckats lägga på mig 2 kg under jul och fjällsemester, känns det skönt att vara så gott som tillbaka. Kläderna sitter skönt jag känner mig lättare och smidigare. Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag har lyckats gå ned i vikt utan svält och det är helt fantastiskt då jag varit rätt ”duktig” på just svält i perioder. Tänkte när jag såg hur mycket jag skulle äta att det här kanske inte kommer funka. Dock är det lite meckigt med att alltid behöva förbereda massa matlådor för fem mål om dagen, men det goda väger upp det onda flera gånger om. Se min instagram @maklarmorsan_76.

sites/default/files/IMG_5143.PNG

Igår skulle jag egentligen på AW med några kollegor, men avstod då jag just nu har sådant fokus på kost och träning att det inte känns speciellt lockande med en kväll på stan. Partypinglan i mig är givetvis inte nedgrävd för all framtid, men helt klart är det underbart att vakna pigg och fräsch och som jag skrev igår, så väger det oftast tyngre. Nästa helg firar vi min bästa väns 40-årsdag och då har jag lovat att äta av det som serveras och även festa till med alkoholhaltiga drycker. 
Alltså vaknade jag fräsch, men tyvärr inte helt pigg denna lördagsmorgon. Min hjärna behöver time out idag, så jag sysselsätter mig med sådant som hjälper den att vila; få på sommardäcken på bilen, tvätta, byta lakan, fixa naglarna och givetvis träna. Började dock min lediga dag med en lång härlig frukost framför Nyhetsmorgon och bara njöt. 
sites/default/files/IMG_5110.JPG
Frukost framför TVn – lördagslyx!
sites/default/files/IMG_5144.JPG
Från utväxta rosa till blåa, som ska matcha nästa helgs partyklänning!
Ska se till att få in en ”göra-inget-session” ikväll för att verkligen göra en omstart på hjärnan, så är jag laddad för visningssöndag i morgon igen. 
Ha en skön lördagskväll vänner!

No Comments Yet

Comments are closed