Hallucinationer och vilodag!

Idag är det fjärde dagen på kostschemat från Forever Fitness och jag har tagit mig igenom helg med barn som tuggar godis bredvid mig i soffan utan problem. Då måndagar är långdagar pga kvällsvisningar och jag dessutom har barnen här hade jag tagit beslutet att det får bli vilodag idag. Vilodag innebär att ett av mellanmålen ska tas bort, vilket i sin tur innebär att hungern kan sätta in då det blir längre mellan måltiderna. Alltså intogs frukosten på kontoret och jag hann bli lite hungrig till lunchen. En bit in på eftermiddagen får jag plötsligt för mig att det luktar kanelbullar.

Idag är det fjärde dagen på kostschemat från Forever Fitness och jag har tagit mig igenom helg med barn som tuggar godis bredvid mig i soffan utan problem. Då måndagar är långdagar pga kvällsvisningar och jag dessutom har barnen här hade jag tagit beslutet att det får bli vilodag idag. Vilodag innebär att ett av mellanmålen ska tas bort, vilket i sin tur innebär att hungern kan sätta in då det blir längre mellan måltiderna. Alltså intogs frukosten på kontoret och jag hann bli lite hungrig till lunchen. En bit in på eftermiddagen får jag plötsligt för mig att det luktar kanelbullar. Känner mig lite som den uttorkade människan i öknen, som plötsligt får syn på ett vattenhål. 

Hade tid hos naprapat idag, för att kolla ryggen igen. Bytte kiropraktorn mot naprapat då jag inte fick förtroende för den förstnämnde och började på allvar bli lite orolig för att något inte står riktigt rätt till i min rygg/svank. Efter besöket och beskedet dansade jag mer eller mindre lättad tillbaka till kontoret då jag fått veta att det är ett ligament mellan kotorna som är överansträngt och jag kan fortsätta träna. Fick dock order om att stärka upp svank/core mer, så övningar på köksbordet varannan dag är ordinerat. 

Väl tillbaka på kontoret känner jag doften av choklad och undrar om jag blivit knäpp. Men denna gång var det faktiskt en kollega som satt och tuggade. Jag hämtade en skål kvarg med bär och sopade begäret under mattan. 

Efter en fullspäckad dag, två visningar och en kraschad iPad landade jag hemma och kände att ägg är vad jag behöver. Slog mig ner i soffan framför Vetenskapens värld, där Mosley dömde ut hälsokontroller, tuggade ägg, nattade barn och nu efterlängtad sömn. Vilodagen lever inte upp till sitt namn och jag kan sätta pengar på att jag kommer känna mig mer utvilad efter ett pass på gymmet i morgon!  

sites/default/files/FullSizeRender (23).jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer