PT-pass och tack för inspiration!

Den senaste veckan har inte mindre än sex personer meddelat att jag inspirerar dem och det helt utan mutor eller andra utfästelser från min sida. Hur härlig bekräftelse är inte det? En av dessa personer är en fd bodybuilder som jag dejtade för några år sedan och som i sin tur inspirerade mig en del då när vi umgicks och han tränade mycket. Jag, som är extremt vetgirig (blir ofta anklagad för att vara nyfiken), hade tusen frågor om träning, mat, återhämtning och annat då han ju tränade styrka på en mycket mer extrem nivå än jag.

Den senaste veckan har inte mindre än sex personer meddelat att jag inspirerar dem och det helt utan mutor eller andra utfästelser från min sida. Hur härlig bekräftelse är inte det? En av dessa personer är en fd bodybuilder som jag dejtade för några år sedan och som i sin tur inspirerade mig en del då när vi umgicks och han tränade mycket. Jag, som är extremt vetgirig (blir ofta anklagad för att vara nyfiken), hade tusen frågor om träning, mat, återhämtning och annat då han ju tränade styrka på en mycket mer extrem nivå än jag. Detta med inspiration är ju ett givande och ett tagande ifrån alla håll och kanter. Det är oerhört viktigt att vi lär oss att inspirera och motivera oss själva, så vi inte är beroende av att någon annan gör det. Men givetvis är det ju enbart positivt om någon i vår närhet kan bidra med en bonusdos. Jag blir dessutom väldigt inspirerad och motiverad av att jag lyckas bidra med detsamma till människor omkring mig. Det är galet roligt och peppande! Så tack till er som talar om att ni blir inspirerade och även till alla som gillar, kommenterar och delar mina inlägg! 

sites/default/files/IMG_4942.JPG

Idag har jag hämtat ytterligare inspiration och motivation hos min PT Farid Ahmadi. Vi körde ett riktigt roligt pass med ännu mer teknik, fast andra övningar. Jag har tex aldrig kört bänkpress med stång förut, men det fick jag lära mig i minsta detalj idag och jag hade inte kunnat föreställa mig att jag skulle klara den vikt jag gjorde. Skitkul rent ut sagt! Jag får verkligen en riktig energikick i efterhand av dessa pass och när jag kliver in i duschen efteråt med trötta armar som nästan vägrade tvätta håret åt mig känner jag mig så nöjd! Väl tillbaka på kontoret kändes det rent engergimässigt som att jag skulle kunna springa en mil.

sites/default/files/IMG_4943_1.JPG 

Efter en arbetsdag som idag blev förlagd lite senare tog jag sedan en powerwalk med min kära vän Malin och det är definitivt något som också ger en hel del energi. Ska jag sova nu med all denna energi? Jo, det lär nog inte bli några större problem. God kväll gott folk!

No Comments Yet

Comments are closed