Moskva marathon! Nu är det dags!

Då var det dags! Dagen D är här! Vi sitter vid frukosten, klockan är 7 här. Både jag och brorsan har sovit skitdåligt, men det kan inte hjälpas. Nu har vi ätit frukost, jag försöker att äta mycket men inte bli proppmätt. Vi laddade med kolhydrater igårkväll, risotto och pizza. Nu har vi druckit kaffe för att kicka igång magen och ska strax röra oss ner mot starten. Jag är spänd men inte speciellt nervös, jag kan springa 4,2 mil, om jag kan springa på 3.45 återstår att se!

Då var det dags! Dagen D är här! Vi sitter vid frukosten, klockan är 7 här. Både jag och brorsan har sovit skitdåligt, men det kan inte hjälpas. Nu har vi ätit frukost, jag försöker att äta mycket men inte bli proppmätt. Vi laddade med kolhydrater igårkväll, risotto och pizza. Nu har vi druckit kaffe för att kicka igång magen och ska strax röra oss ner mot starten. Jag är spänd men inte speciellt nervös, jag kan springa 4,2 mil, om jag kan springa på 3.45 återstår att se! Jag har läst mig till vart farthållaren finns, vet vad jag behöver springa på per minut och har förberett mig maximalt utefter mina förutsättningar den här gången. Sömn är tyvärr viktigt, hur mycket det påverkar får vi se. Jag har i övrigt gjort som förra gången, vaselin på fötterna, ako-kola packat. Jag har med alvedon och förstoppningspiller (glutenintollerant och ibs-problem) om magen börjar bete sig illa. Nu kör vi!

För nyfikna kan ni följa dagen på instagram under taggen #bordiersmarathon eller kolla min profil @isabellebordier. Det är något fel på bildkopplingen här via mobil så bilder finns där. 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer