Är det dumt att spontananmäla sig till ett marathon?

Jaha nu sitter jag här igen, inga planlagda mål i sikte… Absolut så har jag styrketräningmål/Crossfitmål men det är ingen deadline på dem. Det rycker nästan lite i benen av frustration för att jag vill ha ett konkret mål… Så jag har googlat lite, och hittat ett nytt lopp. Vintermarathon den 5 novemeber i Stockholm. Lockande…..eller korkat…. Jag har inte sprungit över 1 mil sen Moskva, men det var samtidigt bara 4 veckor sen. Ska jag spontananmäla mig till ett marathon?

Jaha nu sitter jag här igen, inga planlagda mål i sikte… Absolut så har jag styrketräningmål/Crossfitmål men det är ingen deadline på dem. Det rycker nästan lite i benen av frustration för att jag vill ha ett konkret mål… Så jag har googlat lite, och hittat ett nytt lopp. Vintermarathon den 5 novemeber i Stockholm. Lockande…..eller korkat…. Jag har inte sprungit över 1 mil sen Moskva, men det var samtidigt bara 4 veckor sen. Ska jag spontananmäla mig till ett marathon? Är det en jättecool idé eller en otroligt osmart ide….Jag ska väl erkänna att det kanske ligger lite frustration över att jag ställt in motorcykeln i garaget för vintern också, känns som om min pojkvänn rest bort över vintern, haha! 

Jag är ju en tävlingsmänniska och jag kan ju även medge att jag är smått grinig över att magen krånglade på förra loppet. Jag är fortfarande inne på att springa nästa marathon på 3.30-3.45. Men klarar jag det om 10 dagar? Jag trodde aldrig att jag skulle bli en sån som sprang lopp. Och nu när jag väl börjat har jag svårt att sluta. Dessutom, det kanske låter lite konstigt, men jag känner nästan att det är lika bra att passa på nu när jag ändå är i så bra form. Dock är Vintermarathon-banan inget att hurra för…sex varv runt djurgården….SEX varv runt samma sträcka….det är inget jag inte gjort förr men ändå…. 4 varv runt Årstaviken var kanske inte heller dröm-rundan.  

Jag tror jag ska springa 2 mil på lördag, går det bra så kör jag. Går det inte bra får vi se! Jag återkommer med besked!

Här har vi målgången via Instagram på mitt första marathon, ett av de stoltaste ögonblicken i mitt liv tror jag. 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer