Transportlöpning och nackspärr

Sen jag köpte min motorcykel så har min transportträning minskat något enormt, vilket inte alls är bra med tanke på att det är en viktig del i vardagsmottionen. Alltså bestämde jag mig för att lämna mc´n hemma igår och springa till crossfitpasset. Det är ca 7,5 km till gymmet där jag bokat in mig, så sprang jag även hem. Det blev ett ganska bra pass ändå. Jag kan ju medge att det inte alltid är jättekul att ha så pass bra kondition att 1,5-2 mil inte längre känns som ett tufft pass. Det innebär ju att det krävs ganska mycket för att jag ska ta ut mig i distans.

Sen jag köpte min motorcykel så har min transportträning minskat något enormt, vilket inte alls är bra med tanke på att det är en viktig del i vardagsmottionen. Alltså bestämde jag mig för att lämna mc´n hemma igår och springa till crossfitpasset. Det är ca 7,5 km till gymmet där jag bokat in mig, så sprang jag även hem. Det blev ett ganska bra pass ändå. Jag kan ju medge att det inte alltid är jättekul att ha så pass bra kondition att 1,5-2 mil inte längre känns som ett tufft pass. Det innebär ju att det krävs ganska mycket för att jag ska ta ut mig i distans. Och att klämma in 2-3 timmars träning om dagen kanske går bra nu, när jag är singel och inte lägger så mycket tid på annat än jobb och träning. Men det kommer knappast gå framöver. Men det blir framtidens problem. Nu till ett annat bekymmer!

Jag har fått nackspärr! Hemskt irriterande och jäklar vad ont det gör. Jag har googlat runt och förstått att en kiropraktor är rätt person att besöka, bara det att jag inte hinner den här veckan. Jag ska försöka hinna till ryska ambasaden för det sista visumstrulet före Moskva, och göra ett blodprovstest vilket jag har svårt att baka in, jag får helt enkelt ha lite ont i nacken. Som ni ser nedan försökte jag självmedicinera och värma en ris-socka som jag la på nacken i omgångar, det hjälpte en del!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer