Att förminska sig själv

Det är otroligt viktigt att träna på att vara stolt och nöjd med både sig själv och det man presterar. Att lära sig säga tack när man får en komplimang och att stå upp för det man gör. Väldigt många har svårt för att ta emot en komplimang och/eller att känna sig stolta över sig själva. Det kan kännas skrytigt och uppblåst att tänka och tala gott om sig själv, vilket är en väldigt svensk inställning enligt min mening.

Det är otroligt viktigt att träna på att vara stolt och nöjd med både sig själv och det man presterar. Att lära sig säga tack när man får en komplimang och att stå upp för det man gör. Väldigt många har svårt för att ta emot en komplimang och/eller att känna sig stolta över sig själva. Det kan kännas skrytigt och uppblåst att tänka och tala gott om sig själv, vilket är en väldigt svensk inställning enligt min mening. För hur viktigt är det inte att uppskatta sig själv, kunna vara stolt när man uppnår något man kämpat för och att se på sig själv med en positiv inställning? 

Jag har jobbat länge med att uppskatta både den jag är och det jag gör, och säkert finns det människor runt mig som tycker att jag är kaxig och skryter. Men jag är otroligt stolt över exempelvis min marathonprestation, att jag snart har mitt mc-körkort på två månader och att jag lyckas med det jag bestämmer mig för. Att kunna tro på sig själv är en jäkla styrka, inget man ska förminska! Så höj er själva till skyarna! Det är bästa sättet att lyckas med det man gör, börja tro på att du kan! 
sites/default/files/selfconfidence1.jpg

No Comments Yet

Comments are closed