Höjde min coolhetsgrad och köpte Motorcykel

Nu är det nedräkning till min uppkörning och jag har köpt en ny Motorcykel, som jag kan köra upp på. Så sjukt nöjd! Det finns ju så otroligt många att välja på, och det är otroligt svårt att som nybörjare veta vad man vill ha. Jag skrev en kravlista, hantagsvärmare, kunna sätta ner fötterna, ABS-bromsar med mera, och utgick sen från vad jag tycker är snyggt och hur mycket jag ville lägga på en motorcykel. Jag kan säga att jag aldrig varit så nöjd med ett fordonsköp som jag är med det här.

Nu är det nedräkning till min uppkörning och jag har köpt en ny Motorcykel, som jag kan köra upp på. Så sjukt nöjd! Det finns ju så otroligt många att välja på, och det är otroligt svårt att som nybörjare veta vad man vill ha. Jag skrev en kravlista, hantagsvärmare, kunna sätta ner fötterna, ABS-bromsar med mera, och utgick sen från vad jag tycker är snyggt och hur mycket jag ville lägga på en motorcykel. Jag kan säga att jag aldrig varit så nöjd med ett fordonsköp som jag är med det här. Det kan nog bero på att jag köpte den jag ville ha direkt, inte en billigare variant för att den var för dyr. Jag har haft ca 5 bilar innan och alltid köpt sånna som pappa ansett var lämpliga, nu köpte jag den jag ville ha vilket för mig är ett bra tecken på att jag följer min egen magkänsla. Vuxenpoäng!

Om jag klarar min uppkörning nu när jag bokat har jag tagit mckort på 2,5 månader, från första övningskörningen till uppkörning. Det är jag rätt nöjd med, även om jag har lagt ner väldigt mycket tid, och pengar, på det. 

Längtar tills jag får elda upp den fula gula västen. 
sites/default/files/IMG_9492_0.jpgsites/default/files/IMG_9483.jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer