Semesterträning

Semesterträning, det har jag motiverat mig till de senaste två veckorna. Först var jag i Spaninen, Marbella, en vecka där det framförallt var sjukt varmt. Det kan vara svårt att hitta motivationen och även tiden att träna när man är iväg ett sällskap och man själv är den enda som vill röra på sig. Mitt stora problem är att jag äter mycket mindre när det är varmt och då förlorar en del av min ständiga överskottsenergi. Då gäller det att förbereda mellanmål om jag vet att jag tänker träna. Ett annat problem är väl vart man tränar om det brukar vara gym på schemat.

Semesterträning, det har jag motiverat mig till de senaste två veckorna. Först var jag i Spaninen, Marbella, en vecka där det framförallt var sjukt varmt. Det kan vara svårt att hitta motivationen och även tiden att träna när man är iväg ett sällskap och man själv är den enda som vill röra på sig. Mitt stora problem är att jag äter mycket mindre när det är varmt och då förlorar en del av min ständiga överskottsenergi. Då gäller det att förbereda mellanmål om jag vet att jag tänker träna. Ett annat problem är väl vart man tränar om det brukar vara gym på schemat. Dock har jag varit där förrut och har hittat ett gym jag brukar gå till på plats, och sen springer jag och går en del. Man ska heller inte underskatta kroppsviktsövningar som armhävningar, benböj med eller utan vikt, utfall, plankan, tricepsarmhävningar osv. De flesta gym har engångskort eller klippkort som man kan använda under semestern. 

Ett annat problem jag tror uppstår för många är att alkoholintaget ökar under semestern, jag dricker nästan inte alls så för mig är det inget problem. Jag har insett att alkohol inte är min grej, även om jag inte vill kalla mig nykterist för då kommer det ploppa upp någon viktigpetter om jag någon gång dricker något och påpeka det. 

Jag spenderade hela förra veckan hos min bror i Örebro, tillsammans med vår syster. Nu har jag tur som har två syskon som också styrketränar och springer, vi har alltså varit på min brors gym varje dag, och på midsommarafton var vi ute och sprang. Vi satsade på milen för att inte vara helt slut resterande dagen och myste på de första kilometrarna för att dra på i slutet och springa in på 51 minuter.

Jag har precis upptäckt att jag nu kan göra 10 chins, stå på händer längre stunder och nu även kan börja gå fram och bakåt på händer. Det går alltså strålande med mina mål och jag kör dessutom upp på motorcykeln om drygt 4 veckor. Älskar när framstegen kommer under semestern! Hur gör ni, tränar ni på semestern? 

Här har vi ett gäng bilder från min Örebrovecka! Fler bilder på Instagram: isabellebordier
sites/default/files/IMG_9352.JPGsites/default/files/IMG_9378.JPGsites/default/files/IMG_9354.JPGsites/default/files/IMG_9386.JPG

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer