Update

Idag är det min sista jobbdag före semestern och jag kan ju säga att semesterkänslan redan infunnit sig. Imorgon reser jag bort på solsemester, vilket ska bli himla skönt för senaste veckorna har varit rätt intensiva. Jag fick operera bort en tånagel igår för den har blivit så pass infekterad efter marathon, alltså har jag pausat löpträningen och håller till i gymmet för tillfället. Jag kan börja springa så fort det inte ömmar längre när jag kränger på mig skor, jag har gått i flipflops och öppna sandaler sedan loppet.

Idag är det min sista jobbdag före semestern och jag kan ju säga att semesterkänslan redan infunnit sig. Imorgon reser jag bort på solsemester, vilket ska bli himla skönt för senaste veckorna har varit rätt intensiva. Jag fick operera bort en tånagel igår för den har blivit så pass infekterad efter marathon, alltså har jag pausat löpträningen och håller till i gymmet för tillfället. Jag kan börja springa så fort det inte ömmar längre när jag kränger på mig skor, jag har gått i flipflops och öppna sandaler sedan loppet. Igår skrev jag även teoriprovet till motorcykel, vilket gick himla bra, så om en månad kommer jag förmodligen kunna köra lagligt på egen hand, Woppwopp!

En sak jag ska göra på min semester, som ska spenderas i solstol, är att jag ska updatera min Bucketlist/Drömlista, jag kommer publicera både en före och en efterlista här för inspiration till er som läser detta, jag kan säga att sedan jag skrev ner mina mål har jag nästan uppnått samtliga av dem, otroligt motiverande för mig att fortsätta skriva ner målen. 
Jag har för övrigt märkt stor skillnad i min utveckling med både chins, handstående och handgående. Jag har ju tagit det lugnt inför marathon med styrketräningen, och det har verkligen gett resultat! Nu har jag snart uppnått mina mål även där, vilket verkligen betyder att jag måste sätta upp nya! 

Här är förra veckans framsteg med handståendet. Nu kan jag äntligen stå en stund, får dock gå runt lite och kan inte stå helt still än. Jag blev lite fashinerad av att se min rygg bakifrån, jag var inte riktigt medveten om att jag hade synliga muskler, trevlig överraskning! 
sites/default/files/IMG_8973.jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer