Nya mål, Moskva Marathon

Alla som följer mig på Instagram eller Facebook vet redan detta, men nu har jag satt upp nya mål. I lördags efter Stockholm Marathon när all hets lagt sig lite och allt sjunkit in började det gå upp för mig att jag klarat mitt största mål hittills. Vet ni vad jag kände? Tomhet, rädsla och ett hål i magen…..Det var ingen trevlig känsla och jag kände mig lite smått lost för en kväll. Dagen efter pratade jag med min storebror, som också sprang med mig, och han kände samma tomhet.

Alla som följer mig på Instagram eller Facebook vet redan detta, men nu har jag satt upp nya mål. I lördags efter Stockholm Marathon när all hets lagt sig lite och allt sjunkit in började det gå upp för mig att jag klarat mitt största mål hittills. Vet ni vad jag kände? Tomhet, rädsla och ett hål i magen…..Det var ingen trevlig känsla och jag kände mig lite smått lost för en kväll. Dagen efter pratade jag med min storebror, som också sprang med mig, och han kände samma tomhet. Alltså har vi nu bestämt att vi ska springa Moskva Marathon den 25 september.

Den här gången kommer mitt mål vara att springa loppet på 3.45. Det är ca 10 minuter bättre än sist, och eftersom det här loppet är i ett annat land och dessutom startar klockan 9 på morgonen kommer jag ge mig själv två chanser att klara 3.45. Det kanske blir så att jag hellre vill springa och titta på allt runtomkring, då kommer jag springa Växjö Marathon och satsa på 3.45 där. Jag har även med i mina beräkningar att det är sommar, och om jag vill ta det lugnare så ska jag kunna det och då får jag satsa på tid tills Växjö. Långsiktigt vill jag ner till 3.30, men det kommer kanske ta lite längre tid att träna inför. När jag är nere på 3.30 vill jag springa Kinamuren Marathon, The Big 5 i Afrika och kanske Antarctic Icemarathon utan att bry mig om några tider. Jag tränar bäst under press, alltså sätter jag upp ett gäng mål redan nu. Nu kommer jag börja både styrketräna igen parallellt med löpträningen, mitt första styrkepass blir idag. Nytt träningsschema startar på måndag och jag kommer skriva om det i nästa inlägg. Jag har inte gett upp mina chins och gå på händer-mål, dock har de dragit ut lite på tiden i och med Marathon. 

Moskva Marathon den 25 september, är det någon som vill följa med? Det är några månader fram, alltså finns det tid att träna inför loppet. Alla är välkomna! 

sites/default/files/moscow-international-peace-marathon.jpgsites/default/files/trippel_0.jpg
Här har vi oss före, under och efter Stockholm Marathon. 

No Comments Yet

Comments are closed