Marathonnedräkning och milen under 50

De flesta av mina rundor är välplanerade, jag har bestämt längd, väg och ungefärlig tid redan i förväg, vilket gör själva rundan ganska lätt att utföra. För många låter det säkert hemskt tråkigt och oinspirerande, men om jag har ett mål och ska öka distanserna ganska mycket så måste jag bestämma mig i förväg för hur långt jag ska springa och helst vart jag ska springa, annars börjar kroppen meddela att den inte vill efter ett tag och då kan man lura sig själv att man inte orkar. Det bästa för mig är att helt enkelt bestämma mig och sen gör jag det bara.

De flesta av mina rundor är välplanerade, jag har bestämt längd, väg och ungefärlig tid redan i förväg, vilket gör själva rundan ganska lätt att utföra. För många låter det säkert hemskt tråkigt och oinspirerande, men om jag har ett mål och ska öka distanserna ganska mycket så måste jag bestämma mig i förväg för hur långt jag ska springa och helst vart jag ska springa, annars börjar kroppen meddela att den inte vill efter ett tag och då kan man lura sig själv att man inte orkar. Det bästa för mig är att helt enkelt bestämma mig och sen gör jag det bara. Idag sprang jag dock helt utan plan, vilket resulterade i att jag testade om jag fortfarande klarar milen under 50 minuter. Det roliga är att jag skulle springa “prestationslöst” idag, men det gick inte så bra. Rundan gick för övrigt bra, milen på 49 är inte en strålande prestation för mig, men det är hyfsat i dagens skick. Är det någon mer än mig, ursäkta alla manliga läsare, som presterar mycket sämre när de har mens? Jag har noll energi och motivation de första dagarna, det går nästan inte att prestationsträna då. Med andra ord räknar jag med ett ännu bättre resultat när jag provar utan att vara nertyngd och uppsvälld, haha! Det här var mitt näst sista löppass före marathon och nu kan jag inte förbereda mig bättre. Jag har börjat i tid, förebyggt skador efter min överansträngning, skaffat bra utrustning, provat den, läst på om allt som går inför loppet och nu är det bara att vänta in och be för att allt jag gjort ska ge utdelning! 
sites/default/files/Skärmklipp.JPG

Igår var jag och köpte nya kompressionsstrumpor inför loppet, som jag provsprang idag. Det ser nöstan ut som om jag ska spela fotboll, inte löpträna, haha! 

sites/default/files/Skärmklipp1.JPG

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer