Pepptalk, vem peppar dig?

Vem peppar dig i din vardag? Vem stöttar dig när du har en svacka, känner att du inte orkar lika mycket eller har en period då du känner dig nere? Förlitar du dig på att andra ska lyfta upp dig och ge dig mer energi eller gör du det själv? För sanningen är ju att den som bör peppa dig mest är du själv. Du bör vara din egen bästa vän och din ditt eget största fan. Tro på dig själv och peppa dig att klara allt du tar dig för. De flesta är inte så bra på att varken peppa oss själva eller varandra.

Vem peppar dig i din vardag? Vem stöttar dig när du har en svacka, känner att du inte orkar lika mycket eller har en period då du känner dig nere? Förlitar du dig på att andra ska lyfta upp dig och ge dig mer energi eller gör du det själv? För sanningen är ju att den som bör peppa dig mest är du själv. Du bör vara din egen bästa vän och din ditt eget största fan. Tro på dig själv och peppa dig att klara allt du tar dig för. De flesta är inte så bra på att varken peppa oss själva eller varandra. Självklart ska man inte underskatta andra människors uppmuntran och entusiasm, men det är dig själv du ska leva med för resten av livet, lär sig att uppmuntra dig själv så kommer livet bli så mycket roligare! Tro på dig själv och din egen förmåga! Vi klarar oftast mycket mer än vi tror! 

Att stå på en hand har jag tränat på ett tag, utan att riktigt våga/orka, men imorse antar jag att jag var redo, för det gick! 
sites/default/files/IMG_8162.jpg

Fler bilder på instagram: isabellebordier

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer