Att överträna

Frisk, sjukgymnasten godkände marathon och nu är jag äntligen tillbaks på banan! Nu gäller det att jag planerar min träning och absolut inte övertränar. De flesta människor har svårt att ta sig till gymmet och att ta sig ut i löpspåret, mitt problem är precis motsatsen.

Frisk, sjukgymnasten godkände marathon och nu är jag äntligen tillbaks på banan! Nu gäller det att jag planerar min träning och absolut inte övertränar. De flesta människor har svårt att ta sig till gymmet och att ta sig ut i löpspåret, mitt problem är precis motsatsen. Jag skulle utan problem kunna spendera 3 timmar om dagen på gymmet, vara ute i löpspåret eller att öva på att gå på händer m.m hemma. Mina nära och kära tycker att jag har för mycket fritid, jag ser inte träningen som ett fritidsintresse utan som en livvstil. Träning och hälsa är ett livsval och ett aktivt val jag gjort, inte bara mitt intresse.
Alltså blir det 4-5 veckors fokus på löpträning nu, sen kommer jag byta till Crossfit under en längre period och satsa på att bli bättre på det. Åh jag är så taggad! Ha en fin dag kära ni! <3
sites/default/files/IMG_5822.jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer