Tridsbrist, träna ändå?

Om ni har tidsbrist en dag, hoppar ni över träningen då?

Om ni har tidsbrist en dag, hoppar ni över träningen då?
Om ni har läst några av mina tidigare inlägg så har ni säkert redan förstått att jag inte gör det. Allt handlar om planering och prioritering. Idag exempelvis är jag upptagen på eftermiddagen, och ska jobba hela dagen. Jag har alltså gått upp lite tidigare och gymmat på morgonen för att hinna med mitt träningsschema. Dock brukar jag även gå till och från jobbet vilket jag inte kommer hinna med idag. Allt handlar om att planera, du kanske kan träna på lunchen? Gå upp lite extra tidigt och träna före jobbet eller varför inte gå till eller från jobbet? Transportlöpning/promenad ska inte underskattas! Eller prova ett väldigt högintensivt pass om du bara har 30 minuter.

Det enda som är lite negativt med min ”metod” är att jag släpar med mig mycket saker hela tiden. Just nu har jag tre handdukar, fyra par skor och två uppsättningar träningskläder på kontoret. Men det är ett mindre problem som jag väljer att inte fästa någon vikt vid. Dock får man inte vara kräsen när det kommer till att duscha och sminka sig på gymmet eller som sagt bära med sig en del saker, det är inte alltid smidigt och enkelt att leva sunt, men vem sa att det var enkelt? Ha en fantastiskt fredag kära ni! <3
Morgonens mobildbild från benpasset. 
sites/default/files/IMG_7470.jpg
På mitt kontor just nu, det ser ut som om jag ska ut och resa för att jag har så mycket träningskläder, ombyten och skor här. Skorna syns inte ens i bild så det är ännu värre i verkligheten. 

sites/default/files/IMG_7471.jpg

No Comments Yet

Comments are closed