Att påverka sitt välmående

Lycka och välmånede, kan man påverka det?

Lycka och välmånede, kan man påverka det?

Jag tror det. Jag tror att väldigt mycket handlar om inställning och om du går upp en morgon med inställningen att du vaknat på fel sida och att ingenting går bra idag, så kommer ingenting gå bra. Om du däremot vaknar och tänker ”Yes vad fantastiskt, en ny dag och nya möjligheter, jäklar vad roligt” så kommer hela dagen att kännas annorlunda. Att öva sig i positivt tänkande är något många behöver. När en negativ tanke dyker upp, stanna upp och försök vända den till något positivt. 

Le mer, även fast det känns som ett låtsasleende så kommer det ändra din attityd.
Ställ dig framför spegeln och säg till dig själv att du är grymt bra, eller tänk det när du sitter på bussen. 
När jag började marathonträna och sprang distanser jag aldrig trodde jag skulle klara så hade jag ett mantra i huvvudet när det kändes tungt ”Fy fan vad du är grymt cool som klarar det här” och det gick på repeat när det kändes som jobbigast. Och tänk, jag fick mer energi av att bara tänka att jag var bra! 

Inställningen du har kommer påverka hela ditt liv, så försök att vara mer positiv så kommer även livet kännas lättare och som att saker går din väg istället för att du bara möter motgångar. Försök att se saker på ett positivt sätt så kommer du även sprida positiv energi och du kommer både vara gladare och sprida mer glädje! Din attityd kommer alltid påverka både hur du ser på olika saker och hur andra ser på dig, och vem vill bli sedd som en negativ gnällspik? Så tänk positivt och bli gladare! 

Jag försöker att alltid tänka positivt och ha en bra asttityd!
Fler bilder på instagram:isabellebordier
sites/default/files/IMG_7074_0.jpg

No Comments Yet

Comments are closed