Varva ner på semestern

Idag har jag jobbat på att varva ner. Jag går på högvarv i vardagen, går en timme till jobbet, jobbar 9 timmar, tränar 1-2 timmar efter och sen stupar jag i säng så när jag har semester tar det ett par dagar för mig att komma ner i varv. Jag kom fram vid 3.30 inatt eftersom flygplanet var försenat så jag sov till 11, satt och läste i solen till klockan 13 och har nu varit ute och promenerat sedan dess. Eftersom jag är lite småskraj att jag ska få ont i foten har jag gått i ett rätt lugnt tempo, och bara spontanpromenerat utan någon plan.

Idag har jag jobbat på att varva ner. Jag går på högvarv i vardagen, går en timme till jobbet, jobbar 9 timmar, tränar 1-2 timmar efter och sen stupar jag i säng så när jag har semester tar det ett par dagar för mig att komma ner i varv. Jag kom fram vid 3.30 inatt eftersom flygplanet var försenat så jag sov till 11, satt och läste i solen till klockan 13 och har nu varit ute och promenerat sedan dess. Eftersom jag är lite småskraj att jag ska få ont i foten har jag gått i ett rätt lugnt tempo, och bara spontanpromenerat utan någon plan. Ner till vattnet, letade efter ett Starbucks och köpte en enorm latte, och sen myst i största allmänhet och njutit av solen. Jag fick rådet av min sjukgymnast att köpa ett stabiliseringsbandage för vrickade fötter så det har jag också gjort. Hur gör ni för att varva ner? Jag lyssnar även på poddar, just nu framgångspodden och har betat av Isabella Löwengrip, Pingis Hadenius och Elaine Eksvärd.
Här är det omkring 20 grader och fast det blåser lite så är det grymt skönt efter en svinkall vinder i Sverige.
Ha en fin lördag, jag ska njuta lite mer av solen och sen blir det middag någonstans ikväll. 
sites/default/files/IMG_6655.jpgsites/default/files/IMG_6659_0.jpgsites/default/files/IMG_6657_0.jpgFör fler bilder följ mig på instagram: isabellebordier

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer