Behålla Motivationen vid skada

Jag har överansträngt min fot. I en vecka har jag behövt vila och inte löpträna för att min högerfot smärtar. För någon med min aktivitetsnivå är det här ett stort problem. Jag har abstinens och känner mig nästan deprimerad. Idag har jag dock varit hos en läkare som bekräftade att jag överansträngt foten och skickade mig till en sjukgymnast, som jag har tid hos på fredag. Hon bekräftade även att det förmodligen beror på att jag bytt skor och ökat distanserna för snabbt. Hennes råd var att jag ska byta tillbaks till mina gamla löparskor ett tag och springa korta sträckor.

Jag har överansträngt min fot. I en vecka har jag behövt vila och inte löpträna för att min högerfot smärtar. För någon med min aktivitetsnivå är det här ett stort problem. Jag har abstinens och känner mig nästan deprimerad. Idag har jag dock varit hos en läkare som bekräftade att jag överansträngt foten och skickade mig till en sjukgymnast, som jag har tid hos på fredag. Hon bekräftade även att det förmodligen beror på att jag bytt skor och ökat distanserna för snabbt. Hennes råd var att jag ska byta tillbaks till mina gamla löparskor ett tag och springa korta sträckor. Sen får jag succesivt vänja foten vid de nya löparskorna. Ingen löparklubb ikväll med andra ord.

Min räddning för motivationen är att jag styrketränar. Foten får vila men det behöver ju inte resten av kroppen göra. Och sen har cykeln kommit fram så att jag kan transportera mig utomhus utan att belasta min fot. Jag som skulle springa längs vattnet i Puerto Banus nästa vecka. Jag kanske får hyra en cykel på plats helt enkelt! För mig är det positivt tänkande och att aktivera mig som får mig att behålla motivationen. Flytta fokus och tänka att jag ska öva mer på chins och att stå på händer medan foten vilar. Det går inte att gräva ner sig och deppa ihop. Fokusera på det som är bra och jobba på det isället! Foten kommer må bättre snart, men pressar jag mig riskerar jag ännu längre vila. Så jag intalar mig själv att hålla humöret och motivationen uppe och fokuserar på andra saker som är roliga istället. Nästa vecka ska jag ha semester! Det kommer bli kanon! Stay Strong hörni! Det här är om inte annat en jäkla läxa i dömjukhet och tacksamhet att min kropp är så stark som den ändå är! Ikväll blir det ett något begränsat benpass och sen tjejmiddag!

Här har vi mina gamla trotjänare, Adidas Response cushion 22. 

sites/default/files/IMG_6623.JPGJag jobbar på att hålla humöret uppe! 
sites/default/files/IMG_6621.JPGFler bilder på min instagram: isabellebordier

No Comments Yet

Comments are closed