Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan

Okej, håll i hatten, för här kommer v ä r l d e n s godaste snabbmat; kikärtspasta med en underbart krämig och smakfylld broccolipesto, toppad med parmesan och grönkål. Klar på 10 minuter liksom.

Koka pastan enligt anvisningar

– Koka ca 150 gram (per person) fryst broccoli.

– Häll bort vattnet på broccolin och mixa i en vitlöksklyfta, salt, peppar, chili, ca 1-2 msk solroskärnor och lite parmesan.

– Toppa härligheten med ännu mer parmesan och lite krispig grönkål. Voila!

Okej, håll i hatten, för här kommer v ä r l d e n s godaste snabbmat; kikärtspasta med en underbart krämig och smakfylld broccolipesto, toppad med parmesan och grönkål. Klar på 10 minuter liksom.

Koka pastan enligt anvisningar

– Koka ca 150 gram (per person) fryst broccoli.

– Häll bort vattnet på broccolin och mixa i en vitlöksklyfta, salt, peppar, chili, ca 1-2 msk solroskärnor och lite parmesan.

– Toppa härligheten med ännu mer parmesan och lite krispig grönkål. Voila!

 

Idag startade jag dagen tillsammans med två klienter på gymmet. Svettfest deluxe, och snart är det dags för gruppass nummer 2. Kvällen kommer gå i fredagsmys-anda med god mat och fina vänner. Trevlig helg! //Hannah

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer