Vardagslyx – chokladglass

Hejsan!

Hejsan!

Åh vilken bra helg jag haft! En perfekt kombination av jobb och häng med vänner och familj. Fredagskvällen spenderades i vänners sällskap, med god mat och sällskapsspel. Lördagen startades med brunch (borde vara obligatoriskt åtminstone en gång i veckan), träning och PT-kunder. Dagen rundades av med veggoburgare, OC-maraton och en fin vän. Kan det bli bättre liksom? Söndagen gick åt till jobb större delen av dagen, men vad gör det när jobbet är typ det roligaste som finns? Fick avsluta tillsammans med familjen och så var helgen fulländad. Alla helger kanske inte kan vara såhär bra, men det är värt att sträva efter.

Idag är det måndag, och dags för nya kursstarter. De följande veckorna kommer vara otroligt intensiva och jag har i princip varenda minut planerad i detalj. Typ. Tycker det funkar så länge jag vet att det inte är långvarigt. Annars behöver jag de där luckorna i planeringen som ger utrymme till spontanitet.

Bjussar på lite måndagslyx till alla er som längtar till helgen. För choklad är faktiskt inget som behöver vänta till helgen. I en perfekt kombination mellan söt banan, krämig avokado och mustig kakao hittar jag vardagslyxen, som kan vara så välbehövlig och nyttig. Enjoy!

 

– 2 frysta bananer

– 1/2 färsk avokado

– 1-2 msk kakao

– 1 msk carob (kan uteslutas) (Läs vad det är för något, HÄR)

– 2 msk kokosmjölk

– Ev 1 msk honung och lite vaniljpulver

Toppa med havssalt (det är ett måste), massa nötter, frön, kokos och annat gottigt. MUMS.

No Comments Yet

Comments are closed