Long time no icecream

Hallå där!

Det var länge sedan jag bjöd på ett glassrecept, och frukostglassen jag njöt av i lördags var något utöver det vanliga, så självklart ska ni få receptet på den!

Med en bas på krämig avokado och söt banan kan det liksom inte bli annat än en match made in heaven. Att sedan tillsätta svenska, egenplockade blåbär och en gnutta acai-pulver förgyller skapelsen och där har du den perfekt glassen.

För en stor, härlig portion:

– 1 mogen avokado

– 1,5 frusen banan (enklast om den är fryst i skivor)

– 1 dl frysta blåbär

Hallå där!

Det var länge sedan jag bjöd på ett glassrecept, och frukostglassen jag njöt av i lördags var något utöver det vanliga, så självklart ska ni få receptet på den!

Med en bas på krämig avokado och söt banan kan det liksom inte bli annat än en match made in heaven. Att sedan tillsätta svenska, egenplockade blåbär och en gnutta acai-pulver förgyller skapelsen och där har du den perfekt glassen.

För en stor, härlig portion:

– 1 mogen avokado

– 1,5 frusen banan (enklast om den är fryst i skivor)

– 1 dl frysta blåbär

– 2 tsk acai-pulver

– 2 msk krämig, naturell kvarg.

Låt bananen och blåbären stå framme en stund för att vara skonsam mot mixern. När det tinat något mixar du noga samman alla ingredienser till en härlig, glassig, blå-lila massa. Och sen det bästa; toppingen. Jag toppade min med havssaltade kokoschips, cashewnötter, solrosfrön och en nypa himalaya-salt. Ska tilläggas att jag även vräkte på mer topping efter att bilderna tagits.

Tänk er själva att inta denna goding, framför nyhetsmorgon en ledig lördag, med tända ljus och pyjamas!

Kram på er! //Hannah

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer