Acaibowl

Hejsan! Jag är hemma i Sverige igen efter en underbart skön vecka på Kreta! Vila och god mat har stått i fokus, men trots det känner jag mig sjukt sliten just nu, haha! Det beror dock snarare på den dryga hemfärden än timmarna i solstolen. Vi landade nämligen i Sverige 03.00, och därefter bilade vi hemåt direkt. Jag kom hem vid nio och då var det jobb som gällde, så det är kanske inte så konstigt man är sliten.

Hejsan! Jag är hemma i Sverige igen efter en underbart skön vecka på Kreta! Vila och god mat har stått i fokus, men trots det känner jag mig sjukt sliten just nu, haha! Det beror dock snarare på den dryga hemfärden än timmarna i solstolen. Vi landade nämligen i Sverige 03.00, och därefter bilade vi hemåt direkt. Jag kom hem vid nio och då var det jobb som gällde, så det är kanske inte så konstigt man är sliten.

Skönt är det iaf att vara hemma till rutiner och vardag! Efter massa hotellfrukost satt det himla fint med en fräsch Acaibowl imorse. Här har ni receptet på en riktigt näringsrik, mättande och GOD skål.

– 1 frusen banan

– 1/2 banan

– 1,5 dl frysta bär (förslagsvis blåbär och hallon)

– 1 msk ekologiskt Acai-pulver

– 1 tsk honung

Mixa allt med stavmixer och tillsätt eventuellt en liten skvätt vatten om det behövs. Toppa med riktigt goda toppnings, så som nötter, frön, skivad banan, kokosflingor eller torkad frukt. MUMS!

sites/default/files/image_521.jpeg

Visste ni förresten att Acai-bäret innehåller 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär? De innehåller dessutom en massa fibrer och är rika på vitamin C och kalcium. Med andra ord riktiga superbär! Supersmidigt att beställa hem i pulverform. 

 

Kram!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer