Veckans vegetariska

Dagens lunch bestod av:

Bönpasta (al dente), finkrossade tomater med basilika, stekt halloumi och rostade solroskärnor. Så fruktansvärt gott och simpelt. Snabbmat som slängdes ihop på 10 minuter.

Dagens lunch bestod av:

Bönpasta (al dente), finkrossade tomater med basilika, stekt halloumi och rostade solroskärnor. Så fruktansvärt gott och simpelt. Snabbmat som slängdes ihop på 10 minuter.

Gör så härKoka pastan enligt anvisningar. Värm på tomaterna i en kastrull. Peppra och salta eventuellt. Skär halloumin i tärningar och stek i en stekpanna. När de fått lite färg slänger du på lite solroskärnor som du rostar på svaf värme. Häll upp pastan, tomatsåsen och toppa med halloumin och solroskärnorna. Toppa eventuellt med havssalt och rödlök. ÄT. NJUT.

sites/default/files/13521776_10154214027785420_1535183338_n.jpg

No Comments Yet

Comments are closed