Veckans vegetariska

Hejsan!

Ny vecka, och för min del startade den med ett besök på en franssalong. Har länge velat fixa mina fransar, men inte tagit mig råd. Jag tränar i princip varje dag, och ofta flera gånger per dag. Följdaktigen duschar jag också (ja det är sant) väldigt ofta. Nu går jag väldigt ofta utan smink, men det känns som en oerhörd lyx att verkligen kunna släppa det helt. No more svärande framför spegeln över klumpiga fransar!

Mycket nöjd.

Hejsan!

Ny vecka, och för min del startade den med ett besök på en franssalong. Har länge velat fixa mina fransar, men inte tagit mig råd. Jag tränar i princip varje dag, och ofta flera gånger per dag. Följdaktigen duschar jag också (ja det är sant) väldigt ofta. Nu går jag väldigt ofta utan smink, men det känns som en oerhörd lyx att verkligen kunna släppa det helt. No more svärande framför spegeln över klumpiga fransar!

Mycket nöjd.

sites/default/files/13262595_10154143491615420_1535165724_o.jpg

 

I alla fall så tänkte jag bjussa på ett otroligt enkelt, gott och vegetariskt recept. Tametusan veganskt till och med. Och glutenfritt. Och nötfritt. Fritt från en massa saker men väldigt, väldigt gott.

Bakad sötpotatis med hummus! Simple as that. Nagga en sötpotatis med en gaffel och baka i ugnen på ca 225 grader i 40-45 minuter (beroende på hur stor potatisen är). Skölj en tetra med kokta kikärtor (ca 230 gram) i vatten. Mixa med en vitlöksklyfta, en matsked olivolja, en skvätt vätska (jag tog havremjölk) och kryddor. Servera med en mumsig sallad!

sites/default/files/13277940_10154143491550420_1476212429_n.jpg

sites/default/files/13278157_10154143491585420_1023413302_n.jpg

Hoppas ni haft en fin måndag! 

Kram! //Hannah

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer