Välkomna till min nya blogg!

Hejsan!

Detta blir mitt första inlägg på min nya blogg här på Sporthälsa! Har fått den fina möjligheten att bli en del av Sporthälsas bloggteam, vilket känns superspännande!

Hejsan!

Detta blir mitt första inlägg på min nya blogg här på Sporthälsa! Har fått den fina möjligheten att bli en del av Sporthälsas bloggteam, vilket känns superspännande!

Vem är då jag? Hannah är namnet, jag är 22 år gammal och kommer från Sveriges mitt. Min hälsoresa har varit både krokig, jobbig, spännande och utvecklande. Jag har gått från småknubbig partyprisse, till träningsnarkoman med ett osunt förhållande till mat och till där jag är idag; en väldigt glad tjej med stor kärlek till det mesta som har med hälsa att göra. Jag finner stor glädje i att röra mig, att bli svettig och utmana mig själv, att experimentera i köket, skapa goda och nyttiga recept och hitta livsnjutning i de små stunderna. Balans är ett nyckelord i mitt liv, och jag mår oftast bäst när jag har just det i min vardag. En balans mellan träning och bra mat för en frisk och stark kropp, och lata dagar med choklad och netflixmaraton för själ och sinne. 

Just nu studerar jag till Hälsovägledare på Luleå Tekniska Universitet där jag får lära mig massor om kost, träning, stress, massage, mental träning och många andra delar inom området hälsa. Jag jobbar extra som gruppinstruktör, och min stora dröm är att ha mitt eget företag där jag får hjälpa människor med sin hälsa. Att få skriva är en del av den drömmen, och jag tycker den här bloggen är ett gyllene tillfälle för just det. 

Hoppas ni vill följa med mig på den här resan, och varmt välkomna!

sites/default/files/IMG_0721.JPG

Kika gärna in på min instagram också, där jag dagligen lägger ut inspiration och recept! @healthydaysbyhannah

//Hannah

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer