The Color Run Night – Team SportHälsa

I fredags arrangerades The Color Run Night i Stockholm. Ett fun run lopp där man springer eller går för att ha roligt, helt utan krav på prestation. Team SportHälsa var med i det fem kilometer långa loppet som gick vid Globen och kastade självlysande färg på varandra. Men jag hade tyvärr förväntat mig lite mer spex och festlig stämning under själva loppet. Innan starten var det bra stämning med DJ, uppvärmning och färgkastning.

I fredags arrangerades The Color Run Night i Stockholm. Ett fun run lopp där man springer eller går för att ha roligt, helt utan krav på prestation. Team SportHälsa var med i det fem kilometer långa loppet som gick vid Globen och kastade självlysande färg på varandra. Men jag hade tyvärr förväntat mig lite mer spex och festlig stämning under själva loppet. Innan starten var det bra stämning med DJ, uppvärmning och färgkastning. Under loppet kastade arrangörerna lite färg men så mycket mer än så var det inte. Det var även ganska svårt att ta sig fram om man ville springa (de flesta gick). Efterfesten kan jag dock inte utala mig om då jag faktiskt var för trött för att stanna kvar.. (börjar bli gammal?!).

Men jag gillar idén och med lite justeringar tror jag absolut detta lopp kommer locka ännu fler än de 8000 som var med och sprang i år. Så för den som bara vill ha kul med sina vänner, kasta färg på varandra och delta i ett lopp där kraven på prestation inte finns (det är exempelvis ingen tidtagning), är Color Run ett kul alternativ! Vill du däremot springa och ha lite mer tävling i löplopp skulle jag säga att du kan skippa Color Run och delta i andra lopp. Men som sagt, bra att det finns olika typer av lopp och att minska prestationskraven är ju ett bra sätt för att aktivera fler! Vi hade trots allt en trevlig kväll och det är ju aldrig fel att få göra något annorlunda med sina kollegor.

 

sites/default/files/logga_0.jpg

Passade på att spraya vår logga med supersmart reflex spray!

sites/default/files/DSC_0641.jpg

Team SportHälsa

sites/default/files/DSC_0645.jpg

Uppvärmning med DJ och färgkastning

sites/default/files/colorrun.jpgFrån vänster: AD Mats, projektledare Max, jag och sist men inte minst, chefen!

sites/default/files/mats och oskar.jpgGrattis till Mats som deltog i sitt första lopp! Nu siktar vi mot fler, bra krigat!

sites/default/files/bild_4.jpgSkönt att färgen gick bort lätt! Var dock lite rosa i öronen i några dagar efter, haha.

/Hanna


Inga kommentarer

Stängt för kommentarer