5 anledningar till att morgonträna

Jag har börjat införa nya träningsrutiner. Klockan ringer numera 5.00 för att jag ska hinna ta mig ut på en löprunda eller till gymmet. Det har gått bättre än förväntat. Jag är till och med piggare klockan fem än sex då klockan vanligtvis ringer. Och egentligen spelar det inte så stor roll att gå upp en timme tidigare än vanligt, nu är det ju ändå mörkt större delen av dagen.


Att lägga in morgonträning kan vara ett säkert kort för att se till så att träningen blir av. En ny undersökning visar exempelvis att var fjärde svensk inte orkar träna under vinterhalvåret. Läs mer om det här


Fem anledningar till att jag morgontränar:
1. Jag vaknar och får starta dagen med det jag älskar mest av allt – träna!

2. Jag blir piggare resten av dagen, faktum är att jag inte alls är lika trött på eftermiddagen när jag har morgontränat.

3. Jag behöver inte kämpa med eftermiddagströttheten och känna ett måste att träna efter jobbet. 

4. Jag får in bättre rutiner med min sömn och sover bättre. (Har normalt sätt väldigt svårt att somna).

5. Jag känner mig rätt nöjd när jag trillar in på kontoret och redan har träningen avklarad.sites/default/files/bild 3_0.PNGsites/default/files/bild 5_1.JPG

Nya favoriter i skohyllan – Reebok Zquick! Känner du dig grymt trött och orkeslös efter jobbet kan jag verkligen rekommendera att i alla fall testa att köra morgonpass!

Lycka till med träningen!
/Hanna

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer