Kokosvatten med mörk choklad

sites/default/files/f6b790b0-933d-4822-b964-aa46bac33b77.jpegI dagarna testade jag Ecos kokosvatten, både naturell och med mörk choklad. Kokosvattnet med mörk choklad var helt klart min favorit, den var riktigt god (chokladälskare som jag är..)!

sites/default/files/f6b790b0-933d-4822-b964-aa46bac33b77.jpegI dagarna testade jag Ecos kokosvatten, både naturell och med mörk choklad. Kokosvattnet med mörk choklad var helt klart min favorit, den var riktigt god (chokladälskare som jag är..)! Jag är alltid skeptisk till smaksatta produkter eftersom de nästan alltid innehåller onödiga ingredienser och socker. Men detta kokosvatten innehåller endast naturliga ingredienser och sötman kommer från kokossocker. 

sites/default/files/image_10.jpegEcos kokosvatten med mörk choklad, 250 ml

Kokosvatten har blivit en favorit hos många den senaste tiden, men varför ska man dricka det? Enligt beskrivningen från Ecos ska deras dryck återställa vätskebalansen bättre än vatten. Detta eftersom drycken innehåller viktiga salter och mineraler och en bra balans mellan elektrolyter* och kolhydrater som snabbt återställer vätskebalansen samtidigt som det ska rena kroppen från gifter, återfukta och ge snabb energi. 

sites/default/files/image3_0.jpegDrycken var även god att värma nu när det börjar bli kallt!

* Elektrolyter är mineraler som påverkar cellernas vätskebalans. De viktigaste elektrolyterna är kalium och natrium men även magnesium, kalcium och fosfor. Tillsammans reglerar de kroppens salt och vätskebalans. 

Ecos kokosvatten hittar ni här.

No Comments Yet

Comments are closed