BollnäsESS

BollnäsESS som gick den 3-4 oktober var ett fantastiskt kul träningskonvent! Jag och Vinsiders chefredaktör, Emma Segerström, åkte dit tillsammans för att spana in utbudet. Det var glädje rakt igenom och att få komma bort en sväng och fylla på med ny energi, inspiration och motivation förhöjer verkligen vardagen. Vi bokade in dagarna med så många föreläsningar, workshops och träningspass vi bara kunde. Träningskonventet höll väldigt bra kvalité och hade ett välplanerat upplägg.

BollnäsESS som gick den 3-4 oktober var ett fantastiskt kul träningskonvent! Jag och Vinsiders chefredaktör, Emma Segerström, åkte dit tillsammans för att spana in utbudet. Det var glädje rakt igenom och att få komma bort en sväng och fylla på med ny energi, inspiration och motivation förhöjer verkligen vardagen. Vi bokade in dagarna med så många föreläsningar, workshops och träningspass vi bara kunde. Träningskonventet höll väldigt bra kvalité och hade ett välplanerat upplägg. Samtliga besökare fick boka aktiviteter några veckor innan och väl på plats hämtade man sitt schema med sina aktiviteter. 

Temat var “Alla kan” och utbudet var därför alltifrån tuffa utomhuspass till dansklasser och lite lugnare träningspass. Vi gick bland annat på föreläsningar som handlade om ortorexi, om kärlek och relationer, hur man ska träna efter graviditeten och få bort mamma-magen (inte för att det är aktuellt för mig personligen, men jag gillar att lära mig nya saker och någon gång blir det förhoppningsvis en liten unge även i min mage)! 

Passade även på att träna med Martin Lidberg, köra en workshop med styrkelyftaren Angelica Brage, ett magpass, löpskolning.. ja listan blev ganska lång och jätterolig! Det var första gången vi besökte Bollnäs men det var en mysig liten stad och vi kan absolut tänka oss att besöka konventet 2015! Det gick smidigt att ta sig till Bollnäs med tåget och vi bodde på Scandic hotell som låg en kvarts promenad från konventet. 

sites/default/files/DSC03765.JPGMagträning med Katarina Woxnerud

sites/default/files/DSC03761.JPGUtomhusträning med Martin Lidberg

sites/default/files/DSC03744.JPGWorkshop i knäböj och marklyft med Angelica Brage

sites/default/files/DSC03726.JPGEmma Segerström på BollnäsESS

sites/default/files/DSC03722.JPGUtomhusträning

sites/default/files/DSC03739.JPGEmma Segeström hoppar lite i vackra Bollnäs

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer