Recept på lågkolhydratsbröd

Tänkte tipsa om ett lågkolhydratsbröd som jag brukar göra ibland. Jag äter inte strikt lchf, däremot upplever jag att mitt blodsocker blir mer stabilt om jag inte äter så mycket kolhydrater. Dessutom får jag aldrig ont i magen eller känner mig sådär proppmätt efter måltiderna. 

Ingredienser:
1 dl hackade valnötter
1/2 dl pumpafrön
2 dl mandelmjöl
1/2 gojibär
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
6 ägg
250 g keso

Tänkte tipsa om ett lågkolhydratsbröd som jag brukar göra ibland. Jag äter inte strikt lchf, däremot upplever jag att mitt blodsocker blir mer stabilt om jag inte äter så mycket kolhydrater. Dessutom får jag aldrig ont i magen eller känner mig sådär proppmätt efter måltiderna. 

Ingredienser:
1 dl hackade valnötter
1/2 dl pumpafrön
2 dl mandelmjöl
1/2 gojibär
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
6 ägg
250 g keso

Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop alla torra ingredienser och blanda i ägg samt keso. Lägg degen i en brödform klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i cirka 50 minuter.

 

sites/default/files/DSC06504.JPG

Ha en fin dag!

Kram, Hanna

No Comments Yet

Comments are closed