The Color Run Night – Team SportHälsa

I fredags arrangerades The Color Run Night i Stockholm. Ett fun run lopp där man springer eller går för att ha roligt, helt utan krav på prestation. Team SportHälsa var med i det fem kilometer långa loppet som gick vid Globen och kastade självlysande färg på varandra. Men jag hade tyvärr förväntat mig lite mer spex och festlig stämning under själva loppet. Innan starten var det bra stämning med DJ, uppvärmning och färgkastning.

Bilder från Hälsokicken

Den 20 augusti var det premiär för Hälsokicken, en 24 timmars kryssning fylld av träningspass och föreläsningar. Schemat var fullspäckat och det var svårt att välja ut vilka aktiviteter man skulle delta på, jag ville ju testa allt (vilket är riktigt positivt). Stämningen var på topp hela resan och jag tror alla som deltog åkte hem med ny inspiration och motivation! 

Ironman

Besökte Kalmar i helgen för att titta på Ironman. Staden bjöd på fantastiskt skönt och soligt väder (i alla fall för publiken). Och vilka prestationer av deltagarna, helt galet imponerad. Riktigt roligt att titta på och det var verkligen en stor folkfest. Exta roligt var det då jag kände en som var med och genomförde sin första Ironman någonsin. Det gick hur bra som helst och jag gillar inställningen när man säger “fan vad kul det var”, direkt efter 3,8 km simning, 180 km cykling och 42 km löpning. Grymt jobbat!

Nyttig snabbmat på stan

Här om dagen följde jag med kollegorna på en lunch (oftast brukar jag ha med mig matlåda). Men det är inte alltid jättekul att luncha själv, samtidigt vill jag få i mig näringsrik mat som gör att jag får energi utan att hamna i “matkoma”.

Bakom kulisserna – nummer tre

Nu har vi skickat sommarnummret av SportHälsa till tryck! I nästa nummer har vi intervjuat en av Sveriges främsta näringsfysiologer, Kristina Andersson som tipsar om hur du ska äta för att optimera ditt träningsresultat. Vi har även fotat badmode med tre härliga tjejer, och Sofia “PT-Fia” Sjöström som visar upp träningsexperten Malin Bengtsson sommarprogram. Du kan även läsa samtalsterapeuten Maria Helanders krönika som handlar om sommarstress, och träningscoachen David Roufpanahs krönika om hur du tar din träning till en ny nivå. 

 

Hårvård fri från sulfater och parabener

Det svenska hårvårdmärket Maria Nila bjöd in till en AW på Nosh and Chow i torsdags för att lansera sin nya stylingserie Style & Finish. Serien består av tio produkter där alla innehåller 100 % veganska ingredienser. De är också fria från sulfater* och parabener** vilket jag uppskattar! Dessutom doftar de otroligt gott. Lokalen pryddes inte bara av serien utan också av modeller som hade stylats med produkterna.