Så “mycket” händer med ett 1 års gammalt besprutat äpple

Hej på Er.

 

Hej på Er.

 

Ytterligare en fantastisk fin dag har snart passerat. Idag efter jobbet myste jag runt på stan och njöt av solen samtidigt som jag gjorde lite ärenden. Sen när jag kom hem försökte latmasken övertala mig att jag var värd en mysig hemmakväll, men jag fick tillslut med mig den ut på en mysig promenad längs havet tillsammans med min fina lillasyster. När jag sedan kom hem från promenaden var jag sugen på kokta ägg , fröknäcke och en kopp te och så blev det:)

sites/default/files/IMG-20140917-WA0005.jpg

 

På tal om något helt annat tänkte jag visa för er vad besprutningen gör med maten vi äter. Nedan kommer en bild på ett äpple som är köpt i butik för exakt ett år sedan, som har legat framme och inte i kylskåp hemma hos min mamma.

 

Det är ganska skrynkligt på utsidan, men jättesaftigt inuti och smakade som vanligt… ETT ÅR SEDAN!!!

sites/default/files/IMG-20140910-WA0002.jpg

 

På nedan bild är ett äpple som jag fick utav min mamma som är 5 dagar gammalt och är plockat från trädgården.

sites/default/files/IMG-20140910-WA0003.jpg

Jag tycker att det är så sjukt att all frukt & grönt är så besprutat. Man får sig en rejäl tankeställare när man ser sånt här och undrar vad dessa gifter gör med våra organ? Usch!

 

Så köp mer ekologiskt mina kära vänner!!

 

Kram på Er

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer