Passionsfrukt & chevrésallad

Passionsfrukt & chevrésallad

1 mini chevréost

1 msk honung

Romansallad

Rödlök

1 st polkabeta

1 gul paprika

2 st passionsfrukter

1 näve valnötter

Salt

Passionsfrukt & chevrésallad

1 mini chevréost

1 msk honung

Romansallad

Rödlök

1 st polkabeta

1 gul paprika

2 st passionsfrukter

1 näve valnötter

Salt

Sätt ugnen på grill. Börja sedan med att skala polkabetan och skiva den tunt. Koka sedan upp skivorna med salt i cirka 2 minuter,  skölj sedan skivorna i kallt vatten. Lägg sedan polkabetsskivorna i en skål och lägg i passionsfrukten och salta efter smak. Skiva paprikan, rödlöken och salladen i önskade bitar. Skär sedan chevren i cirka 1/2 cm tunna skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och klicka över houngen på varje skiva och sätt in i ugnen tills dem blivit gyllenbruna. 

Hade jag inte bestämt att det skulle bli en köttfri tisdag så hade jag även serverat knaperstekt bacon till, som pricken över iet.

sites/default/files/1410287481245.jpgEnjoy!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer