Indiansommar

Hej på er.

Hej på er.

Då har snart denna helgen passerat. Det har varit en mysig helg och jag har hunnit med mycket. I lördags var jag på bakluckeloppis i slottskogen, Göteborg med Karro. Efter ha rensat garderoben och fyllt 2 sopsäckar med kläder kände jag att det var dags. Det är verkligen en upplevelse att åka dit och sälja. Folk är som gamar, dem drar och sliter i kläderna som om det vore.. ah jag vet inte vad. I snitt har jag väl kammat hem 2000 kr/gång. Inte alls illa för gamla kläder som hat legat hemma och dammat i garderoben. Och när man har varit så duktig och sålt en massa får man köpa något dyrt och fint till sig själv;) Så att åka dit och sälja kan jag verkligen rekommendera. 

Efter några snabba timmar på loppisen åkte jag sedan hem och svira om för att sedan bege mig till Mamma och Anders. Väl där tog vi med oss lite picknick och satte oss vid havet och njöt av den kanske sista sommarvärmen. Sedan gick vi hem till mamma och Anders igen för att avnjuta lammfärsburgare, rotfrukter och chilimajonäs. Utsökt!! Till efterätt slängde jag ihop en paleo äppelpaj. Likadant recept som ananas/päron pajen fast med äpple & kanel istället. 

Idag startade jag dagen med en riktigt lång och skön sovmorgon. Johan var uppe i ottan för att spela golf så morgonkaffet fick jag avnjuta ensam framför nyhetsmorgon för att sedan sticka ut på en skön löprunda i det underbara vädret. Jag mötte sedan upp familjen för att avnjuta en brunch på stadshotellet här i Varberg. Helt fantastisk mat med massa paleo alternativ. 

Med magen full av brunch är man inte särskilt hungrig såhär på kvällskvisten. Vi gjorde det lätt för oss och kokade lite ägg, som vi åt på fröknäckebröd. 

Imorgon kan det eventuellt serveras tacos här hemma, ska fundera ut något bra tortillabröd recept som jag skall testa. 

Sov gott kära ni!

sites/default/files/image_31.jpgsites/default/files/image_29.jpg

Kramar

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer