Tack till min perfekta kropp

Tack kroppen för att du är helt fantastik! Tack för att du hjälper mig att klara av dagarna och för att du säger till så tydligt vad det är jag behöver göra för att vara så snäll mot dig som möjligt. Tack för att du ger mig tydliga signaler när jag behöver ge dig näring, när jag behöver ge dig stimulan och när jag behöver ge dig vila. Tack för att du fungerar så bra och att du är helt perfekt som du är. Tack för att vi sammarbetar så bra och för att du lär mig att leva på dina villkor. Tack kroppen för att du tillåter mig att bygga muskler så att jag kan hålla dig uppe, kan lyfta dig och tack för att du tillåter mig bygga muskler så att jag klarar av min vardag så bra som jag gör. Tack för att du tillåter mig bättra på min konditon som underlättar min vardag och som hjälper mig att skynda mig till bussen när jag som vanligt är ute i sista sekunden. Tack för att du är helt fantastisk och fungerar så bra som du gör.

Tack för mitt fina leende, mina ögon som får mig att kunna se så bra, min näsa som får mig att känna alla dofter, min mun som får mig att kunna uppleva all god mat och som gör så att jag kan ge kroppen den näringen den behöver.

Tack för mina starka armar och axlar som underlättar min vardag så mycket.

Återigen tack mina starka axlar.


Tack ryggen för att du hjälper mig att hålla uppe min kropp.


Tack min perfekt ryggtavla.


Tack fötterna för att ni gör så att jag kan hålla balansen så bra.

Tack mina händer! Jag har er att tacka för mycket och ni har fått ta så mycket genom åren. Ni får klara av snöslask och minus grader och ständiga sår på grund av att jag inte kan låta bli att pilla sönder fingrarna. Tack för att ni mina händer är så starka och för att ni klarar av så mycket mer än vad många andras händer behöver klara av. Tack för att ni är så perfekta.

Tack höfterna och låren för att ni hjälper mig att hålla mig upprätt och inte tappar  balansen. Tack för att ni tillåter mig lägga saker i mitt knä som underlättar min vardag.


Vilken tur att just jag fick just dig perfekta kropp med  just den perfekta längden så att jag kan hantera dig lätt och smidigt.

Kroppen du är verkligen helt underbar! Du är de perfekta verktyget som får mig att lyckas med näst intill allt.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer