Nu är mässan, inspelningen och föreläsningen över

Nu är den här lite galna veckan över och jag känner mig ganska lättad över det faktiskt även om det också har varit väldigt roligt.

Nu är den här lite galna veckan över och jag känner mig ganska lättad över det faktiskt även om det också har varit väldigt roligt.
Först så jobbade jag ju på Svenska mässan tre dagar där jag representerade mitt jobb och försökte ragga folk till den gruppen jag och en kompis har startat som heter Måndagsträffen (så bor du i Göteborg, är över femton år, har en funktionsnedsättning och vill hitta på roliga sociala aktiviteter så hör av dig till mig). Det var väldigt kul att jobba på mässan men ändå ganska ansträngade eftersom det är en väldigt bullrig miljö.


Sedan var det igår dags för inspelningen av musikvideon som jag och några i min dansgrupp är med i. Det blev en väldigt lång och intensiv dag men också en väldigt rolig dag. Det var väldigt intressant och lärorikt och jag är glad över att jag tackade ja till detta. I veckan var jag lite orolig för att jag skulle vara för dålig och typ förstöra allt, men det fungerade bra och om något inte blev bra så klipper de bara bort det. Så det ska bli jättekul att se resultatet sen om några månader!


Idag var det då äntligen dags för mig att hålla min lilla föreläsning som jag har varit så stressad över i flera i månader och det känns lite konstigt att det nu är över. Liksom vad ska jag fokusera på nu? Men jag måste säga att det gick ganska bra för att vara första gången och jag kom inte av mig särskilt mycket, jag pratade inte för fort och mitt budskap nådde ut. Jag kan tänka mig att vissa trodde att jag skulle fokusera på träning och rullstol men jag gjorde ett aktivt val att inte fokusera på min funktionsnedsättning. Jag fokuserade i stället på något som för mig är viktigt att nå ut med och jag tror att jag hittade en lagom balans och att jag inte blev för privat eller personlig.

[video:https://youtu.be/vPJ7Bqbcqb4]

[video:https://youtu.be/lFndOFORUfk]

Träffade Irene Andersen idag på SportGalan och var tvungen att ta en spännis bild :).

Jag hade inte tänkt träna den här veckan men jag körde faktiskt CX nu i eftermiddag och det är jag väldigt glad över att jag gjorde. Det var så himla skönt att göra något fysiskt efter den här dagen och det var så kul att komma till gymmet för första gången på pinsamt länge. Det var också skönt att göra något välbekant och tryggt efter all denna prestation som det har varit i veckan. Men det var också helt lagom med ett litet CX pass som inte är så högintensivt.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer