Musikvideo, föreläsning och Svenska Mässan

Det är så himla mycket som händer de närmsta veckorna som både är väldigt skrämmande, spännande, roliga, utmanande, stressande och stimulerande och det är anledningen till att jag inte har kunnat ha fokus på att skriva något här.

Det är så himla mycket som händer de närmsta veckorna som både är väldigt skrämmande, spännande, roliga, utmanande, stressande och stimulerande och det är anledningen till att jag inte har kunnat ha fokus på att skriva något här.

För någon vecka sedan fick jag frågan om jag ville vara med några i den dansgruppen jag är med i och dansa till en musikvideo. Jag kände att det var något jag inte fick missa så det sa jag självklart ja till. Därför repade vi till det hela dagen i lördags och det var väldigt roligt men också en stor utmaning och det var mycket på en gång. Jag har ju inte vanan inne att snabbt lära in ett dansmaterial så det innebär att jag kommer få slipa på detta mycket fram tills inspelningen nästa lördag. Det som är också en utmaning är att jag behöver hitta bra alternativ som fungerar för mig när de andra gör olika saker som inte fungerar när man inte kan stå eller gå. Jag kommer också behöva använda min kropp på ett vis som jag aldrig gjort förut så det ska bli spännande att experimentera med det.

Förutom att jag de närmsta veckorna behöver repa inför den musikvideon så ska vi i SpinnUnga (dansgruppen) vara öppningsnurmet på danstävlingen Just move it på Göteborgsoperan om några veckor och det kommer jag antagligen också behöva repa för en hel del hemma. Kul utmaning och spännande att uppträda på Göteborgsoperan!

Det är inte bara mycket dans nu utan det är också en hel del nerver nu eftersom jag på söndag den 9/4 dagen efter inspelningen av musikvideon ska hålla min första lilla föreläsning på SportGalan här i Göteborg. Jag ska prata i femton minuter på temat “Från prestationsångest till träningsglädje”. Detta har jag varit nervös för i flera månader och jag har inte riktigt vetat hur jag ska få ihop det, men nu känns det som att jag har koll på läget och när jag har repat den senaste veckan så har det gått bra och jag kan det utantill. Nu ska jag bara försöka hålla mig lugn så att jag inte helt kommer av mig när det är dags. Min tanke var att ha med lite manus men jag struntar nog i det eftersom jag kan de här nu och jag är rädd för att jag bara kommer bli fixerad vid ett papper om jag har det framför mig och därför glömmer bort sådant som jag inte har nedskrivet. Jag har inte alls någon aning om hur stort detta kommer vara eller hur många som kommer att kolla så vi får väl se om jag får totala chocken när jag ser hur många det är eller om jag blir lättad över att det bara kommer tio pers och kollar. Dock är jag lite irriterad för som rubrik på min föreläsning står det “Gruppträning med rullstol” vilket var det jag först tänkte prata om men jag bytte tema ganska direkt och det har jag meddelat sportgalan om men de har inte ändrat det. Jag blir irriterad över det eftersom jag såklart vill att det ska stå rätt rubrik då detta är viktigt för mig.

Sedan ska jag också jobba på mässan nästa vecka för att representera mitt jobb och det ska bli superroligt men lite nervöst också och även det är en liten anspänning. 

Det är alltså mycket just nu och all min lediga tid går åt till att repa eller att vila för att jag ska hålla min i form och orka repa. Därför kommer jag behöva lägga alla annan träningen åt sidan de närmsta veckorna för att orka och klara av allt på bästa vis.


Inga kommentarer

Stängt för kommentarer