Jag känner mig ändå lite begränsad.

Det finns nästan ingenting jag saknar trots att jag inte kan gå och jag tycker som sagt att det mesta går ganska smidigt ändå. Men det finns några saker som jag tycker är lite tråkigt.

jag tycker det är tråkigt att jag trots allt känner mig begränsad i min träning.
Jag kan ju visserligen köra väldigt många gruppträningar, men jag önskar att jag hade kunnat köra ännu fler och att jag hade haft valmöjligheten att gå på alla klasser som gymmet erbjuder.

  
Och även om jag kan gå på många klasser så får jag ändå inte ut lika mycket av dem fysiskt som ni som kan gå får.

 Jag kör till exempel Bodyjam och det kör jag enbart för att det är så roligt och för att jag blir glad av det. Men för mig är Bodyjam knappt träning och jag blir inte alls andfådd av det.

  Även om jag kan få upp pulsen ganska bra av Bodycombat och ofta blir ganska trött efter ett sådant pass så känner jag mig begränsad där också. Under Bodycombaten begränsar min balans mig så att jag inte kan ta i så mycket som jag känner att jag egentligen hade kunnat göra. Dessutom kan jag ju inte heller ta ut mig lika lätt som ni som använder hela kroppen kan göra. Bodycombat ska ju också vara ett riktigt tufft pass och jag hade så gärna velat kunna känna att det var det.
 
Men ett pass som fungerar riktigt, riktigt bra om jag vill ta ut mig maximalt är Box. Efter ett Box pass blir jag helt slut och det är en underbar känsla. Men där begränsar mitt huvud mig och jag tror att jag inte orka mer, vilket jag ofta egentligen gör.

Nu vet jag ju att det hade funnits andra träningsformer där jag hade kunnat ta ut mig mycket mer på.  Till exempel så är simning en bra motionsform där jag kan ta ut mig helt, men jag tycker inte det är roligt. Bollsporter fungerar också bra eftersom jag kör mycket rullstol i de sporterna, men jag vill inte idrotta. Jag vill vara just på gymmet eftersom det är det jag gillar.

Sedan undrar verkligen hur jag hade sett ut om jag hade kunnat gå och kunnat använda hela kroppen. Jag undrar om jag hade sett ännu mer vältränad ut då. Dessutom hade jag om hade kunnat gå garanterat tränat hårdare pass än vad jag gör nu och jag har relativt lätt för att bygga muskler så kanske att jag hade sett jätte vältränad ut?

Jag önskar verkligen att jag hade kunnat gå ibland och att jag hade kunnat ta ut mig helt och hållet på alla klasserna på gymmet. Jag önskar också att jag hade kunnat se ut så som jag antagligen hade gjort om jag hade kunnat gå och att jag hade haft konditionen som jag antagligen hade haft om jag hade kunnat ta ut mig mer.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer