En dröm gick i uppfyllelse när vi var med på Les Mills live i Globen.

I september förra året vann jag och en kompis som också sitter i rullstol två biljetter till Les Mills Live i Globen. Det var en stor dröm som gick uppfyllelse och jag kunde inte tänka mig något coolare än att få köra massa pass i globen ihop med hundratals personer och med instruktörer från Les Mills.

Vi bokade in oss på Bdoycombat, GRIT, Bodyjam, Bodyvive och Sh´bam. Ingen av oss hade testat Bodvive eller Sh´bam förut men vi tänkte att det säkert skulle gå helt okej.

Väl i globen var jag helt salig och jag försökte ta in varje minut.
Vi hade någon timma på oss innan vårt första pass skulle vara så vi passade på att kolla på ett Bodyattack pass. Och det var så himla coolt att uppifrån en läktare få se hur flera hundra personer körde tillsammans och rörde sig i takt till discoljus och högmusik.

[video:https://youtu.be/D_O6H5fCx_k align:center]

Sedan rullade hela dagen på i fullfart och vi körde pass efter pass och det hela gick väldigt fort och plötsligt var allt över. Det var roligt att testa både Bodyvive och Sh´bam och om det hade haft de på gymmet jag går på så hade jag fortsatt med det eftersom fungerade så bra.

Trots att allt gick väldigt fort så var dagen helt fantastisk och jag drömmer mig ofta tillbaka till Globen och Les Mills och jag hoppas att jag kommer få uppleva det igen.

Förutom att detta var en helt fantastisk dag och en väldigt häftig upplevelse så var en annan stor aspekt för mig den här dagen att visa att även vi som rullstolsburna kan köra de här klasserna och visa att även vi kan delta i evenemang som dessa.
Det var flera tusentals personer som såg oss den dagen och som såg oss köra alla dessa klasser på vårt vis.
Det kändes också viktigt att visa för instruktörerna som deltog i globen att vi i rullstol kan köra den här typen av träng eftersom jag tror att många instruktörer inte ens tänkt tanken att den här typen av träning är möjlig för oss.

Efter Bodycombaten kom också en av instruktörerna fram till oss och gav oss en kram och tackade oss för att vi var där och visade på att det är möjligt trots att vi har andra förutsättningar än de andra som deltog den dagen. Hon sa att hon skulle ta med sig att vi hade deltagit och tala om för sina framtida deltagare att de mesta är möjligt och att alla kan vara med fast på sitt vis. Hon skulle ta med sig att vi hade varit där och ta oss som exempel till framtida deltagare som kanske inte vågar köra ett pass och då tala om att till och med vi i stol kunde och att då allt är möjligt.

Det var som sagt en helt underbar dag, men väldigt intensiv och när vi kom till hotellet så kunde vi knappt röra oss och det kändes som att kroppen var i chock och det kändes som att jag hade feber. Hela dagen kändes väldigt Amerikansk på något vis och alla instruktörer hade kläder i massa starka färger. Vi lyckades få bra platser varje pass så vi var ganska nära hela tiden och såg bra, vilket gjorde de hela ännu mer mäktigt!

No Comments Yet

Comments are closed