Rolig kick-off igår!

Igår hade vi Kick-off med jobbet. Bussen gick strax efter 8.00 till kursgården Bergendal i Sollentuna. Där var vi hela dagen och kvällen.

För att komma till matsalen och festlokalen fick man gå i en ganska lång trappa med tänkvärda och hälsofokuserade texter på väggen.

Jag tycker inte att man ska unna sig bara en trappgympa varje dag. Fler än så bör man unna sig!


Lunchen var både god och nyttig. Man fick välja mellan vegetarisk lasagne och lax. Jag valde såklart lax eftersom man bör äta fet fisk 2-3 gånger i veckan för att få i sig den dos med omega 3 som man så väl behöver.

Laxen var tillagad med spenat, som är en mycket nyttig grönsak med mycket järn. Till det åt jag färskpotatis, en mängd olika grönsaker och en skiva fiberrik filmjölksbröd.

Som ni ser är min tallrik färgglad och innehåller så gott som regnbågens alla färger. Läs texten hämtad från Bergendals trappa angående detta att fylla tallriken med regnbågens alla färger.

Efter förmiddagens informativa sessioner och ett flertal diskussionsmöten av olika slag var det dags för en team-aktivitet. Varje team skulle spela in en reklamfilm för att promota en av våra klientsiter. Jag och mitt team spelade i en reklamfilm för Casinotop10.it med ett gäng konstigt utklädda figurer som synes!

Rita ombytt och redo för kvällens middag och fest!

Middagen var både god och trevlig! Däremot var den inte av det nyttigaste slaget. Men är det fest så är det!

Jag och Laura på festhumör!

Peter och Ettore

Philippe och Paul

Victor och Johan i en vild diskussion


Så var det dags för fest! Riktigt snygga tjejer klädda i svart: Elin, Ebba, Elin och Ullis

DJ’n spelade riktigt bra partymusk och många var vi som rockade loss på dansgolv.
No Comments Yet

Comments are closed

bbb