Pannkaka med nyttiga tillbehör

Pannkaka är inte det nyttigaste man kan äta, då det är en väldigt kolhydratsbaserad maträtt. Men ofta är det snarare tillbehören, som sylt, socker och grädde, som gör denna rätt till onyttig.

Idag gjorde vi pannkakor till lunch och här delar jag nu med mig av mina tips på nyttiga tillbehör till pannkakan, som är minst lika goda.

Till mina pannkakor brukar jag äta färsk frukt eller bär och antingen minikeso eller lättkesella.

Idag blev det två olika varianter. Jag började med en pannkaka med jordgubbar, keso och kanel. Keson var en ny variant som jag har köpt på Lidl; en Cottage Cheese med 0,4% fett. Den var god och kombinationen med jordgubbar och kanel var perfekt!

Den andra varianten var med nektarin, keso och lite spad från de tinade jordgubbarna. Detta var snäppet godare, även om båda varianterna smakade mycket gott.

Prova gärna själva där hemma! Har någon tips på vad man annars kan ha som nyttiga tillbehör till pannkakan?

No Comments Yet

Comments are closed

bbb