Nu har jag sett Madonna

Vi har precis kommit hem efter att ha varit i Göteborg i helgen. Igår kväll såg vi Madonna på Ullevi. Det var slutsålt och packat med folk, runt 60.000.

Stämningen var hög och man kände att det fanns en förväntan i luften hos publiken. Hon har ju faktiskt inte varit i Sverige på 19 år. Konserten började klockan 20, men inte förrrän 22 gjorde Madonna entré. Och det var inte ens ett ordentligt förband som stod för underhållningen de två första timmarna, utan en dj som spelade lite sporadiskt. Det var lite dåligt tycker jag.

Men när Madonna äntligen kom upp på scenen så satte showen verkligen i gång. Hon har verkligen energi den damen! Fatta vilket
träningspass att hoppa runt som hon gjorde i två timmar! Men så
är hon extremt vältränad också!

Hennes konsert var både bra och dålig. Vissa nummer var riktigt bra, som bland annat 4 minutes, Vouge och Holiday, där hon tog med en hyllning till Michael Jackson också. När hon gjorde det så apploderade publiken som mest på hela kvällen. Det faktum att hon har en extrem energi var också positivt. Hon bjöd verkligen på en show!

Det som var mindre bra var att hon körde en lång sektion med influenser från rumänsk folkmusik, som jag tycker inte alls passade in. Man var ju där för att höra Madonna och hennes låtar. Istället för att köra vissa av hennes riktigt bra gamla hitar så lades tid på att låta en rumänsk gubbe sjunga någon konstig sång som man aldrig hade hört förut.

Efter två timmar av Madonna-ös var det slut. Inget extranummer bjöd hon på, utan istället blev det ett ganska abrupt slut. Man fattade inte först om man skulle stå kvar och vänta eller gå direkt. Vi upptäckte ganska snart att det var lika bra att ta sig utåt. Det var lättare sagt än gjort. Att komma snabbt ut från Ullevi tillsammans med 60.000 andra visade sig ta lite tid. Kolla in folkhavet! Till slut var vi ute och pallrade oss trötta hemåt till min kusins hus, där vi sov för natten. Jag var helt galet trött i benen efter att ha stått still på samma plats och hoppat lite grann i över 4 timmar!

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb