Naprapat-besök

Efter jobbet var jag på Naprapathögskolan och fick en naprapat-behandling där. Jag har känt av under ganska många år att jag är stel i ryggen och att det begränsar mig i vissa träningsövningar. När jag gör sit-ups till exempel kan jag inte gå så högt upp. Det tar liksom stopp när jag har kommit halva vägen upp. Samma sak om jag gör ryggresningar. Jag kan inte rulla upp kota för kota hela vägen för att en viss del av ryggen är för stel för att böja.

Det var väldigt bra att gå hos en naprapat och jag kommer att gå tillbaka på flera behandlingar av honom. Jag borde verkligen ha gjort detta för länge sedan eftersom jag har känt av dessa problem i flera år.

Naprapaten Fredrik som jag träffade såg att jag hade en mycket större muskeltillväxt på vänster sida, vilket han trodde har lett till att jag använder mig mer av den sidan och att jag på så sätt känner mig stel och inte kan använda mig av hela ryggen fullt ut så att säga.

Det låter rimligt, för jag har minsann märkt att jag är mycket starkare på vänstra sidan. Jag ser fram emot nästa besök hos naprapaten på tisdag nästa vecka. För då ska han visa mig övningar som jag kan göra för att stabilisera upp så att jag på sikt blir lika stark på båda sidorna.

No Comments Yet

Comments are closed

bbb