Härlig helg på landet

Jag har spenderat hela helgen på landet med mina bästa tjejkompisar. Det har varit jätte mysigt!

Vi var ute i Rönninge på min kompis Annes landställe. Vi behövde med andra ord inte åka så långt för att komma dit. I fredags tog vi pendeln efter jobbet och åkte i en halvtimme tills vi var framme i Rönninge.

Vädret har både varit bra och dåligt. Men vi har haft mycket mysigt, lantligt och hunnit med att snacka mängder med tjejsnack.

Man kan tycka att Rönninge inte är landet, utan ligger nära stan. Men just där Anne har sitt landställe är det väldigt lantligt.

Lördagsfrukost: nektarin, mild naturell lättyoghurt och kanel med “Paulun’s müsli” och en grov smörgås med minikeso, rökt skinka och tomat. Och så kaffe såklart.

Vi tog en promenad på lördagsförmiddagen och gick ner mot sjön.

Lindas hund Gibbe var med hela tiden. Han gillade att sitta på bryggan och vila lite innan vi promenerade vidare.

Jag körde ett svettigt träningspass med tjejerna. Vi körde Booty Express ute på trädgården och Core Express inne i stugan. De kämpade på riktigt bra!
Efter det körde Marie ett stretchpass med oss. Det var skönt att sträcka ut musklerna ordentligt.

Vi lagade lunch efter det. Det blev lax i ugn med färskpotatis, sallad och en kall sås gjord av lätt creme fraiche, rom, citron och kryddor.

Mmmm, det blev gott!

På lördagkvällen dukade vi fram kräftor och frossade i det! Sådant kan man verkligen frossa i med gott samvete då kräftor och övriga skaldjur är bra, smal och proteinrik mat.

Vi unnade oss en efterrätt på lördagskvällen också. Det blev gino: vi skar upp banan, bär, apelsiner och kiwi och lade på en plåt. Vi rev vit choklad över det och gräddade i ugnen. Till det njöt vi av vaniljglass.

Idag, söndag tog vi en promenad på förmiddagenen. Hunden Gibbe, Linda, Anne, Marie och hennes son Leonardo traskade på i det fina vädret.

Tack tjejer för en jätte mysig helg!

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb