Boooom

sites/default/files/count.pngDet här är alltså antalet km jag har kvar innan jag har klarat av den här utmaningen. Ser man på det som att man ska springa lite drygt 4 marathon på 19 dagar känns det ganska mastigt.

sites/default/files/count.pngDet här är alltså antalet km jag har kvar innan jag har klarat av den här utmaningen. Ser man på det som att man ska springa lite drygt 4 marathon på 19 dagar känns det ganska mastigt. Men ser man istället på det som att det idag var min 11:e löpdag och att jag hittils klarart att springa varje dag och totalt 119 km så känns det ju i alla fall just nu nästan överkommligt.

Ps. Morgondagens löparrunda känns ju redan nu ruskigt inspirerande och det är alltid skoj när man har roliga pass framför sig. Så imorgon så kör vi något som heter Clean Run, ett gratisevenemang där vi först springer Årstaviken runt med en härlig After Run efteråt. Clean drink, Sporthälsa och våra partners har lite roliga aktiviteter, bjuder på lite grillat och en trevlig onsdagsstund. Gå in på www.sporthalsa.se eller fb.com/sporthalsa för att se om det finns några platser kvar 🙂 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer

Sporthälsa