Who am I – I´m a champion

Tänk, för nästan två år sedan när vi startade den här bloggen så var tanken just ovanstående. Att under 30 dagar vara en Champion och gå in för något med 110% fokus och se hur lång det kunde ta oss.

Tänk, för nästan två år sedan när vi startade den här bloggen så var tanken just ovanstående. Att under 30 dagar vara en Champion och gå in för något med 110% fokus och se hur lång det kunde ta oss. So far så har vi haft med Jenny Fredlund som ville bli i sin bästa form gick ner 6,7 kg på 30 dagar, och sen har vi följt Emma Segerström som under 30 dagar skulle förbereda sig för att klara av att för första gången springa milen. Efter det blev en liten paus, som blev lite längre och tillslut nästan kändes konstant. 

Men nu är Extreme 30 tillbaka

Jag heter Oskar Lindholm och startade för en herrans massa år sedan tidningen Sporthälsa, fyller 37 år i sommar och tror att man kan lära sig allt. Har två små kids som är 3 och 5 år och min fantastiska tjej sedan 15 år tillbaka. 

Så hur är min fysiska status? 

Har under de senaste åren på något sätt hela tiden försökt att ha någon kontinuitet i min träning, spelat lite hockey 1-2 dagar i veckan under hösten, åkt lite skidor på vintern, prövat på det här med löpning och även ramlat in på gymmet med jämna mellanrum. Lite för oregelbundet (och gillar att äta gott) för att få riktigt bra resultat, men samtidigt tillräckligt för ha en viss grundfysik. Jag satt och prata lite med vår chefredktör Daniel J Larsson om “healty june” och roliga utmaningar i samband med månadsskiftet, samtidigt som jag konstaterade för mig själv att jag nog inte varit i sämre form än jag är nu på nästan 10 år. 

What to do then? Let´s run… 

sites/default/files/15cc1ded146d825c9560d615263ca986.jpg

 

 

 

 

 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer